Om alsby.dk

Siden er oprettet af 

Als Sport og Event 

Vikingvej 6 – 9560 Hadsund – CVR 39238837

Vision


Alsby.dk er Als Bys hjemmeside.

Intentionen er, at det skal være fællesskabets hjemmeside, en forenkling af kommunikationen på tværs i byen.

Et sted hvor byens borgere, gæster og turister og andre interesserede kan finde oplysninger om området; om virksomheder, foreninger, institutioner, historie, nyheder og events.

Desuden er der en kalenderfunktion, hvor vi tilstræber at alle aktiviteter og arrangementer kan findes.

Det er Als Sport & Event, der har taget initiativ til siden, i samarbejde med Als Borgerforening, som har betalt for oprettelse med videre.
Tips til kalenderen eller om nyheder i Als, eller eventuelle rettelser til siden kan indsendes på sidens kontaktformular.

Privatlivspolitik

Vi passer på dine personlige data, i henhold til persondataloven og EU’s persondataforordning.

I forbindelse med indsendelse af kontaktformular eller kommentar på de sider, hvor det er muligt, opbevarer vi dit navn, emailadresse og evt. ip-adresse.

Kontaktformularen bliver sendt til websidens administrator, som videregiver dine data til rette vedkommende, i de tilfælde, hvor det er en besked eller et spørgsmål, der skal tages stilling til.

Kommentarer skal godkendes af admin og vises derefter på den side kommentaren henfører til, indtil siden slettes. Din emailadresse vises ikke på websiden.

Vi videregiver ikke dine data til uvedkommende uden dit samtykke.

Dine indsendte data anvendes ikke til markedsføring, udover den du eventuelt selv bestiller hos Alsby.dk eller Als Sport og Event.

Du kan til enhver tid bede os om, at slette dine kommentarer eller beskeder og tilhørende data, hvis dette måtte ønskes, eller få ændret eventuelle forkerte oplysninger. Brug venligst kontaktformularen.